Nethandel: Masser af fikse, innovative ting til moderne kvinder

25. juni 2013 Erhverv

De tidligere verdensomrejsende stewardesser, Anita Balslev og Lillian Christiansen, har gennem tiden set mange smarte og praktiske ting, der er gode at have i ethvert hjem – og nu har de samlet et elegant vareudvalg sammen. Der er et væld af ting og sager, der kan friste de fleste. Blandt andet et skærebrædt, der kan bukkes sammen som et fejeblad. Det gør, at den snittede salat let og flot kan landes i skålen – uden at halvdelen er spredt ud over bord og gulv.

– Moderne kvinder vil gerne have smarte og flotte ting i hjemmet. Men de skal have en funktion og ikke alene stå og se fine ud. De ting vi bruger i hverdagen skal ikke bare virke, men også se smarte ud, siger Lillian Christensen til Sønderborg Nyt. Forretningen har til huse i en kælder i Sønderborg, hvor der samtidig er varelager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kundeservice ved tastaturet

Forretningen coolfemale.dk er en netbutik og det gør, at kvinder fra hele landet kan handle hos stewardesserne.

– Og vi gør os stor umage med vores hjemmeside, som vi selv synes er stilren, enkel og meget brugervenlig, siger Anita Balslev, der i disse dage har forrygende travlt med at brede siden ud, så flest muligt får kendskab til den.

De to kvinder er nye i butiksfaget og har naturligvis fået hjælp og vejledning fra SET i Sønderborg, hvorfra frivillige rådgivere er trådt til.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi sætter stor pris på den hjælp, vi har fået, men vi savner nogle, vi kan støtte os til selvom forretningen har åbnet for salget, siger de to iværksættere. Derfor kigger de efter en studerende fra SDU, der kan hjælpe dem med at trimme deres flotte hjemmeside endnu mere.

Anita Balslev med sit fleksible skærebrædt og Lillian Christiansen med en shaker.

Se siden og del med andre

– Vi vil selvfølgelig gerne have, at kvinder i hele Danmark og for den sags skyld resten af verden, kigger på vores side og deler den med andre. Der er masser af varer og vi har også en blog. Alt sammen sat op, så der er én indgang til alt, siger Anita Balslev og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores varelager har vi her i kælderen, fordi vi vil sikre, at alt sendes straks, når det er bestilt, så kunderne får en oplevelse af service.

De to tidligere stewardesser er sikre på, at varerne lever op til kvinders forventninger, fordi der er en video på hjemmesiden, der viser, hvordan hvert enkelt produkt anvendes.

– Kunderne ved, hvad de køber og hvad de skal med det. Og skulle der være en enkelt eller tre, der fortryder sit køb, så finder vi en tilfredsstillende løsning, siger begge. Planen er, at kunder skal være glade for at handle på coolfemale.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Se siden her: http://www.coolfemale.dk/

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...