Netværk skal hjælpe virksomheder til flere ordrer

1. juli 2013 Erhverv

En VVS-er og en elektriker kan have meget tilfælles. For eksempel arbejder begge med energi-optimering, som for eksempel med lysdæmpere eller jordvarme. Men som lille virksomhed kan det være svært at komme i betragtning til store arbejdsopgaver.

Nu vil et nyt netværk, der hedder Transformer, samle virksomhederne på tværs af deres fag, oplyser dr.syd.

– Formålet er at sætte håndværkere sammen med for eksmpel industridesignere eller kommunikationseksperter for på den måde at skabe forretningsudvikling og på sigt både nye arbejdspladser og flere iværksættere, siger projektleder i Sønderborg Lone Koch.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netværket kører på tværs af regionen med udgangspunkt i Vejle, Svendborg og Sønderborg. 100 virksomheder er allerede tilmeldt. 37 af dem kommer fra Syd- og Sønderjylland.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 KV21, Politik, Gråsten

KV21: XFactor-Emil vil alligevel ikke stille op for Radikale Venstre

13. maj 2021 KV21

Radikale Venstre har tabt deres spidskandidat til Kommunalvalget 2021 i Sønderborg, fordi Emil Wismann Kirkebæk-Jensen netop har trukket sit kandidatur. “Det er brandærgerligt, fordi Sønderborg har brug for en stærk radikal stemme i byrådet, som kan være garant for en sund økonomi, skøn natur og mere tillid til de kommunalt ansatte”, siger formand Anders Sonne […]

Læs mere...