New Orleans Jazz Sønderborg får besøg af West Coast Stompers

West Coast Stompers. Pressefoto
West Coast Stompers. Pressefoto
1. november 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

West Coast Stompers har spillet siden 1980 og er således det ældste Oldtime-Jazz-Band fra ‘Westkysten’ i Schlesvig Holsten. Musikerne i bandet foretrækker stilistisk den oprindelige jazz og klassiske blues tilbage fra 1920’erne, hvor især King Oliver, Jelly Roll Morton, Clarence Williams, Ma Rainy, Bessie Smith, og tidligere swing bands som Fletcher Henderson og Duke Ellington har givet musikken og spillestilen videre, skriver Sønderborg New Orleans Sønderborg.

På søndag klokken 13 spiller de på Sundhalle i Sønderborg, hvor alt er udsolgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

På trods af at musikerne har lænet sig op ad de mange berømte jazzlegender, har de i løbet af tiden fundet deres ganske egen spillestil. Bandet virker overbevisende med deres virituose instrumentale løsninger og perfekte arrangementer, ligeså med deres enorme spilleglæde og sympatiske udstrålinger. Dette har de overbevist publikum om i forbindelse med optræden på diverse festivaller og arrangementer af forskellige art i forskellige sammenhænge i mange byer i Schlesvig Holsten og Mecklenburg-Vorpommern, såvel som i Danmark og herigennem har de fået rigtig mange fans.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orkestret har også besøgt USA inviteret af Det tyske Militær og optrådt i EL Paso, Texas og andre byer. Også en afstikker til ‘depp south down the river to New Orleans’ var naturligvis en helt klar bestanddel på en af disse rejser. Særlige highlights var orkestrets optræden i New Orleans sammen med Monty Sunshine, Gene, ‘Mighty Flea’, Conners, Papa Bue og Al Grey.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...