Ni lokale strande kan igen hejse det Blå Flag

Alnor Strandpark. Privat foto
Alnor Strandpark. Privat foto
24. maj 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Den Sorte Badestrand, Fluepapiret, Drejby Strand, Mommark Marina, Fynshav Badestrand, Købingsmark Strand, Vemmingbund Badestrand, Egernsund Strand og Alnord Strandpark er blandt de 142 danske strande, som er med på Friluftsrådets Blå Flag-oversigt.

Når du besøger en Blå Flag-strand vil du opleve, at der er høj vandkvalitet, klar og tydelig miljøinformation, gode faciliteter rundt om stranden og at vandsikkerheden er i top, skriver Friluftsrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det Blå Flag er din garanti for en høj standard inden for miljø, vandkvalitet og sikkerhed.

Sønderborg Kommune er beriget med over 250 km. kyststrækning og er en af de kommuner i Danmark, der har længst kyststrækning.

Langs kysterne, på strandene og i havet byder naturen på masser af gode oplevelser, hvor man har mulighed for at nyde kystens natur og en dukkert i havet.

Naturvejlederne Sønderborg står i sommerferien for Blå Flag-arrangementer rundt på strandene. De har til formål at give borgere og turister en god og lærerig oplevelse, så de ved mere om vores fælles natur.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...