Nicolai Dupont Heidemann fik jobbet som direktør for Kultur og Erhverv

17. august 2020 Erhverv

Stillingen som Kultur- og Erhvervsdirektør i Sønderborg Kommune er besat, og det er den nuværende konstituerede direktør, Nicolai Dupont Heidemann, der har fået jobbet. Det er Byrådet, der har ansat den nye direktør for Kultur og Erhverv, som officielt tiltræder i stillingen den 18. august 2020.

‘Kultur og Erhverv’ er navnet på den nye forvaltning, der tidligere hed Kultur, Turisme og Bæredygtighed. Ændringen skyldes, at erhvervsområdet er blevet en del af forvaltningen og samtidig samles turismeområdet i en afdeling sammen med Erhvervsservice.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det vil sikre en stærk kobling”, siger borgmester, Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

“Og jeg er rigtig glad for, at vi med Nicolai Dupont Heidemann har fundet en ny direktør med en stærk kulturbaggrund, som også har et godt udsyn på erhverv og turisme. Det er et godt match til den forvaltning, han skal stå i spidsen for, så der sker en øget koordinering og samarbejde mellem erhverv, kultur, handel og turisme. Det skal styrke Sønderborg Kommunes profil, så endnu flere får lyst til at bosætte sig i kommunen”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har vist sit værd

Inden konstitueringen som direktør var Nicolai Dupont Heidemann chef for Kultur, Idræt og Fritid i Sønderborg Kommune i fire år. Kommunaldirektør Tim Hansen er meget glad for ansættelsen af den nye direktør for Kultur- og Erhverv.

“Nicolai Dupont Heidemann har gennem fire år som afdelingschef vist, at han er klar til næste niveau som forvaltningsdirektør. Og jeg er både glad og stolt over, at vi internt – med vores lederudvikling – kan forme fremtidige ledere til direktionsniveauet i kommunen”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hovedpersonen selv er naturligvis glad for at have fået direktørjobbet.

“Jeg er enormt stolt, men også ydmyg over for den opgave, jeg står over for. Jeg stiller mig til rådighed for at gøre en indsats til gavn for vores erhvervsliv, kulturliv samt foreningslivet i hele kommunen, og jeg ser frem til et godt samarbejde, der kan styrke kommunens profil”, siger Nicolai Dupont Heidemann.

Blå bog
Nicolai Dupont Heidemann kom til Sønderborg Kommune i 2016 som chef for Kultur, Idræt og Fritid. Den 18. juni 2020 blev han konstitueret direktør for forvaltningen Kultur og Erhverv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden tiden i Sønderborg Kommune var Nicolai Dupont Heidemann ansat som Kulturchef og Bibliotekschef i Kolding Kommune.

Den nye direktør er oprindeligt uddannet som cand.mag. i historie og samfundsfag, og han har sideløbende taget forskellige efter- og videreuddannelser.

Nicolai Dupont Heidemann er 47 år, gift og har tre børn, og han bor i Kolding.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Samfund, Sønderborg

Aflysning af broåbning skal lette trafikken gennem Sønderborg

10. august 2022 Samfund

Nu kommer der lidt mere luft på Kong Christian Xs Bro hver eftermiddag, så længe Vejdirektoratet arbejder på Alssundbroen. Søfartsstyrelsen har netop sagt god for, at Sønderborg Kommune aflyser åbningen af Kong Christian X’s Bro klokken 15.38 på alle hverdage frem til slutningen af oktober. Det sker med virkning fra i morgen, torsdag, og det […]

Læs mere...