Niels Ole Bennedsen: Nordals mangler ikke en fire-sporet vej

27. oktober 2017 KV2017

Socialudvalgsformand Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver:

Venstres store valgløfte er en fire-sporet motorvej til Nordals. De fleste af os vil vel gerne have bedre vej forbindelser til Nordals, men mindre kan bestemt også gøre det.

Jeg tror ikke de har gennemtænkt forslaget.

Hvad vil det betyde for miljøet, med asfalt ind over mose- og naturområderne samt beboerne, der hvor man vil pløje igennem?

Og så er der det helt store spørgsmål, hvem skal betale?

Er det vores handicappede, ældre, børn eller helt stoppe investeringerne i Sønderborg?

Én ting er sikkert, Venstre får ikke Socialdemokratiet til at opskrive skatten til en fire-sporet vej til Nordals.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi taler altså om en vej, som vil koste 8-900 mio. kr. – det er mere, end det vil koste at renovere vejene i hele kommunen.

Et mere realistisk forslag er en forbedring af nuværende vejforhold til og fra Nordals, med til- og afkørsels ramper, evt. 3 sporet vej, hvor det er muligt.

Forstår ikke Danfoss

Jeg forstår ikke Jørgen Mads Clausen roser forslaget, han vil på en og samme tid have motorvej til Nordals, bro til Fyn, bro ved Hardeshøj og flytter arbejdspladser, og skaber dermed stor utryghed og fraflytning fra Nordals.

Vi på Nordals er med på vejforbedringerne, men det skal ikke være valg snak. Vi kunne i stedet for ønske os at Venstre og Peter Hansen hjalp os med at få ansat de medarbejdere til at holde de grønne områder omkring veje og stier, som han fyrede tidligere i vej og park.

Jeg ser som borger i Nordborg med glæde frem til Venstres forslag og finansieringen i det nye byråd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk