Nikolaj Jepsens sæsonjob blev til et fuldtidsjob med udvikling

9. januar 2023 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Nikolaj Jepsen fra Sønderborg havde hans første sæsonjob i Universe Science Park tilbage i 2016 og håbede dengang på, at kunne forblive i jobbet hans gymnasietid ud. I dag er han 25 år og arbejder stadig i Universe, hvor årene i oplevelsesparken har givet ham en stor del erfaring og udvikling.

”De første år som sæsonansat var sjove og spændende, med en masse unge på samme alder og jeg blev ved med at søge tilbage på grund af sammenholdet og de muligheder for udvikling, der hele tiden dukkede op”, siger Nikolaj Jepsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har passet med at jeg har læst i Aarhus og på SDU i Sønderborg, som sammen med jobbet i Universe har givet mig endnu flere kompetencer og i dag er jeg oplevelseskoordinator med undervisningsansvar og ansvar ved attraktionerne i parken”.

Parken har første åbningsdag lørdag den 1. april og der skal Nikolaj Jepsen, samt rigtig mange af de helt nye og de rutinerede sæsonansatte være klar til at tage imod de første gæster. I 2016 var der omkring 100 sæsonansatte i Universe, og de seneste år har parken forøget antallet til de nu 150 sæsonmedarbejdere, der søges til denne sæson. Universe skeler ikke til køn, alder, baggrund eller uddannelse, det er dog et krav, at ansøgerne skal kunne tale og forstå dansk. Alle, der er interesseret i et job i Universe, kan søge nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er vildt glade for alle dem, der genansøger til sæsonjob i Universe og vi arbejder altid på at tilbyde dem nye og spændende kompetencer, men vi er også bevidste om, at det er fællesskabet der trækker, så der skal være plads til sjove arrangementer og en god teamfølelse”, siger Bodil Agnete Christensen, HR- & administrationschef i Universe, og fortsætter:

”Til sæson 2023 er der også behov for rigtig mange nye kolleger, både til job i hverdagene og weekenderne, som har lyst til at blive en del af Team Universe, opleve den positive stemning og få en masse nye venner blandt kollegerne”. Ansøgningsfristen er den 22. januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fakta om sæsonjob i Universe

For at være sæsonansat i Universe skal man have afsluttet 9. klasse inden den første vagt.

Der skal udfyldes et online ansøgningsskema af ansøgeren.

Der forventes, at man kan arbejde minimum fem uger i højsæsonen, som er skolernes sommerferie og minimum hver anden weekend før og efter højsæsonen.

Man skal kunne tale og forstå dansk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle indkomne ansøgninger gennemgås, og man vil blive kontaktet med henblik på eventuel deltagelse i en jobworkshop.

Jobworkshop

Lørdag den 4. februar

Søndag den 5. februar

Tirsdag den 7. februar

Onsdag den 8. februar

Uddannelsesdage

Torsdag den 23. februar

Lørdag den 25. februar

Søndag den 26. februar.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...