Der sælges stadig sommerhuse – selvom der er færre på markedet

4. juni 2020 Erhverv

Antallet af sommerhuse til salg er ved indgangen til juni 32 procent lavere end på samme tidspunkt sidste år. I rene tal svarer det til, at køberne i øjeblikket har cirka 3.600 færre sommerhuse at vælge imellem end ved sommerens begyndelse sidste år.

Det viser Boligsidens nye udbudstal for primo juni måned.

“Når der er færre sommerhuse til salg, så skyldes det ganske enkelt, at de er solgt. Her hos 1A Bolig og Erhverv har vi sommerhuse og dem, som vi sælger, ligger ikke i den dyre ende”, siger ejendomsmægler Jytte Aaen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Køberne af sommerhuse er lige nu familier, der ikke ønsker at leje sommerhuset ud”, siger Jytte Aaen og tilføjer, at det område, hvor der er flest til salg, er Skovmose.

“Og de bliver også solgt”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...