Nødpasningen af børn sker i vante rammer

13. marts 2020 Samfund

På et pressemøde fredag formiddag fortalte borgmester Erik Lauritzen, at der foreløbig er brug for pasning af 63 børn i den såkaldte nødpasning, som træder i kraft fra mandag.

“Der er ingen visitation til nødpasningen, fordi vi tror på, at når forældre siger, der ikke er andre muligheder, så er der ikke andre”, sagde borgmester Erik Lauritzen. Skolerne er i øjeblikket i gang med forberedelserne til hjemmeundervisning.

Børnene skal afleveres i de daginstitutioner, SFO’er og skoler, hvor de plejer at være. Vi vil ikke samle mange børn på få steder og det handler selvfølgelig om risikoen for smitte”, sagde kommunaldirektør Tim Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tallet 63 kan sagtens ændre sig hen ad vejen.

“Hvis flere får brug for nødpasning, så skal de ringe til daginstitutionen eller skolen og så får de hjælp”, siger borgmesteren.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på

Artiklen fortsætter under annoncen

www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Samfund, Sønderborg

Tour de Flens kommer forbi Sønderborg Slot på lørdag

17. maj 2022 Samfund

Tour de Flens inviterer til den niende  infotainment-tur rundt om Flensborg Fjord og lørdag den  21. maj 2022 lægger de vejen forbi Sønderborg Slot, hvor erfarne elbilister gerne deler og diskuterer deres erfaringer om blandt andet ladestandere og rækkevidden. Der er sket en stor udvikling siden den første tur for 10 år siden, og i […]

Læs mere...