Nord-Als Musikfestival afslører flere navne

13. december 2021 Kultur

Der er rigtig meget musik at glæde sig til, når Nord-Als Musikfestival skruer op for musikken for 40. gang den 10.-11. juni. Der tegner sig et solidt og bredt program, der byder på noget for enhver.

Jacob Dinesen har med sit femte studiealbum ‘The Jokers Hand’ bevæget sig i en markant mere rocket retning. Sine aner og musikalske ophav kan og vil han ikke løbe fra, hvilket er helt tydeligt på albummets titelnummer, The Jokers Hand. Som albummet folder sig ud, bliver det helt åbenlyst at produktionerne og sangene har udviklet sig i takt med at mennesket Jacob Dinesen også har udviklet sig, skriver arrangørerne.

Ester Brohus & Knud Møller har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden. Vi har ofte talt om at tage afsted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til”, lyder det fra Ester Brohus. Repertoiret bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil.

Tessa lagde i juni 2019 et par freestyle-videoer på Instagram, som resulterede i meltdown for hele den danske musikbranche. Siden dengang er Tessa er rullet tungt ind på airplaylisterne, streamingtjenester og landets scener. Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd.

Artiklen fortsætter under annoncen

ADHD slog for alvor igennem i 2016 med hitsinglen ’Kran Alarm’ og har siden leveret den ene virale single efter den anden. Med sange som ’Vodkafjæs’ og ’V for sejr’, har ADHD nedfældet musikalsk brutalitet bestående af lige dele sjofle vendinger og atypiske toner, tilsat masser af tung bas.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...