Nordals: Udrulningen af fjernvarmenettet bliver dyrere end ventet

20. maj 2022 Erhverv
Pressefoto: Sønderborg Forsyning
Pressefoto: Sønderborg Forsyning

Forleden var der bestyrelsesmøde i Sønderborg Forsyning, hvor der blandt andet blev drøftet stigende varmepriser, årsregnskab og kundetilfredshed.

Her blev bestyrelsen orienteret om, at udrulningen af fjernvarmenettet på Nordals, som følge af stigende omkostninger på materialer og energi, bliver dyrere end ventet. Samtidig er prisen på halm til fjernvarmeværket også steget markant, så for at bevare en sund ’hvile-i-sig-selv- forretning’, som selskabet er forpligtet til at drive, anbefaler økonomichefen, at varmeprisen sættes op. Det blev drøftet og vedtaget af en enig bestyrelse, at den anbefalede og nødvendige prisstigning på varme skal foretages, fortæller formand, Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er vores ansvar, at Sønderborgs Forsyning og selskaberne derunder har en sund økonomi, så kunderne får mest muligt for pengene og kan regne med en stabil forsyning. Det er aldrig sjovt at skulle meddele kunderne, at regningen stiger, men som bestyrelse er vi enige om, at det er det eneste forsvarlige beslutning at træffe”, siger formanden i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...