Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne.

“Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag formiddag. Desuden er der masser af flasker med spiritus i kælderen under Café Friends og det er der jo ikke nogen, der skal ind og have fingre i”, siger de hjemmeværnssoldater, som er på vagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil brandstederne er undersøgt, kan man ikke køre eller gå gennem Storegade, som er spærret ud for de bygninger, der stod i flammer.

Søndag var politiets mobile politistation på parkeringspladsen ved Kvickly Nordborg.

Rigtig mange borgere kom forbi vores mobile politistation på grund af lørdagens brande i Storegade. Vi kommer igen mandag og du finder os ved Kvickly i Nordborg fra klokken 11 til 15 mandag, skriver politiet på Twitter.

Du kan SE BILLEDER HER

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...