Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne.

“Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag formiddag. Desuden er der masser af flasker med spiritus i kælderen under Café Friends og det er der jo ikke nogen, der skal ind og have fingre i”, siger de hjemmeværnssoldater, som er på vagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil brandstederne er undersøgt, kan man ikke køre eller gå gennem Storegade, som er spærret ud for de bygninger, der stod i flammer.

Søndag var politiets mobile politistation på parkeringspladsen ved Kvickly Nordborg.

Rigtig mange borgere kom forbi vores mobile politistation på grund af lørdagens brande i Storegade. Vi kommer igen mandag og du finder os ved Kvickly i Nordborg fra klokken 11 til 15 mandag, skriver politiet på Twitter.

Du kan SE BILLEDER HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 FV22, Sundeved

FV22: Fra tirsdag og frem til 28. oktober er det muligt at brevstemme

7. oktober 2022 FV22

Hvis du ønsker at brevstemme før Folketingsvalget, kan du henvende dig i Borgerservice i Sønderborg Kommune fra tirsdag den 11. oktober. For at kunne brevstemme skal du medbringe gyldig legitimation – sundhedskort, pas eller kørekort. Sidste dag man kan brevstemme er fredag den 28. oktober, skriver Sønderborg Kommune. Der kan brevstemmes i Borgerservice i Gråsten, […]

Læs mere...