Nordborg Handel har kræmmermarked i dag

19. juli 2021 Erhverv

Hen over sommeren har Nordborg Handel et omfattende program, med mange aktiviteter for både de lokale og for alle turisterne fra både Danmark og Tyskland.

Det fortæller Nordborg Handel i en pressemeddelelse.

KRÆMMERMARKED: Hver mandag fra kl. 10.00 til 17.00 kan man igen lave en god handel med de lokale kræmmere på Den Røde Plads, midt i byen. Og i hele juli måned vil der også være levende musik om mandagen, skriver Nordborg Handel.

SØNDERJYSK KAGEBORD: Det populære Sønderjyske Kaffebord finder sted hver onsdag på Den Røde Plads fra uge 27 til uge 31, og som noget nyt nydes kaffe og kagen nu akkompagneret med levende musik. – Det populære Sønderjyske Kaffebord finder sted fra klokken 14.00 til 16.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets HØSTMARKED er lørdag den 4. september fra kl. 9.30 til 14.00. Høstmarkedet er samtidig også et genforeningsarrangement med musik, kagebord og udstilling.

Samme dag er der indvielse af Naturpark Nordals.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Kom til genforeningskaffe ved Dybbøl Mølle

31. juli 2021 Kultur

For at gøre genforeningsjubilæet helt tydeligt for store og små, inviterer Dybbøl Banke på historisk genforeningskaffe. På lige under to timer træder historien tydeligt frem, og Sønderjyllands centrale rolle i dansk og tysk historie bliver levende over en kop kaffe – eller te. ”Hvis vi skal gøre noget nyt, skal det være sjovt og anderledes […]

Læs mere...