Nordborg Handel har kræmmermarked i dag

19. juli 2021 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Hen over sommeren har Nordborg Handel et omfattende program, med mange aktiviteter for både de lokale og for alle turisterne fra både Danmark og Tyskland.

Det fortæller Nordborg Handel i en pressemeddelelse.

KRÆMMERMARKED: Hver mandag fra kl. 10.00 til 17.00 kan man igen lave en god handel med de lokale kræmmere på Den Røde Plads, midt i byen. Og i hele juli måned vil der også være levende musik om mandagen, skriver Nordborg Handel.

SØNDERJYSK KAGEBORD: Det populære Sønderjyske Kaffebord finder sted hver onsdag på Den Røde Plads fra uge 27 til uge 31, og som noget nyt nydes kaffe og kagen nu akkompagneret med levende musik. – Det populære Sønderjyske Kaffebord finder sted fra klokken 14.00 til 16.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets HØSTMARKED er lørdag den 4. september fra kl. 9.30 til 14.00. Høstmarkedet er samtidig også et genforeningsarrangement med musik, kagebord og udstilling.

Samme dag er der indvielse af Naturpark Nordals.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...