Nordborg Handel har kræmmermarked i dag

19. juli 2021 Erhverv

Hen over sommeren har Nordborg Handel et omfattende program, med mange aktiviteter for både de lokale og for alle turisterne fra både Danmark og Tyskland.

Det fortæller Nordborg Handel i en pressemeddelelse.

KRÆMMERMARKED: Hver mandag fra kl. 10.00 til 17.00 kan man igen lave en god handel med de lokale kræmmere på Den Røde Plads, midt i byen. Og i hele juli måned vil der også være levende musik om mandagen, skriver Nordborg Handel.

SØNDERJYSK KAGEBORD: Det populære Sønderjyske Kaffebord finder sted hver onsdag på Den Røde Plads fra uge 27 til uge 31, og som noget nyt nydes kaffe og kagen nu akkompagneret med levende musik. – Det populære Sønderjyske Kaffebord finder sted fra klokken 14.00 til 16.00.

Årets HØSTMARKED er lørdag den 4. september fra kl. 9.30 til 14.00. Høstmarkedet er samtidig også et genforeningsarrangement med musik, kagebord og udstilling.

Samme dag er der indvielse af Naturpark Nordals.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...