Nordborg Handel har lagt i fryseren til en isskulpturfestival

30. oktober 2021 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

I december får Nordborg et glædelig gensyn med Nordborg Isskulptur Festival. Der er lagt i fryseren til en gentagelse af Is-skulpturfestivalen i Nordborg, som har tiltrukket flere tusinde gæster fra flere end 30 forskellige byer.

Lige nu arbejder en lille arbejdsgruppe under Nordborg Handel intens på at få de sidste opgaver på plads til festivalen lørdag den 4.december.

Festival kommer til at indeholde underholdning for hele familien, den kommer til at stimulere alle vores sanser og give den ene wauw-oplevelse efter den anden, skriver Nordborg Handel.

Artiklen fortsætter under annoncen

I samarbejde med Ice-team fra Christensfeld, vil der i løbet af dagen blive skab prægtige skulpturer skabt i is af professionelle kunstner. Der kommer et område med Ice for kids, hvor børnene kan prøve kræfter med elementerne under kyndig vejledning af Søren Cip fra Ice-team.

Danmarks største oppustelige kælkebakke kommer igen, så børnene kan få røde kinder og som noget nyt kan du i år prøve kræfter på en Curlingbane.

Nordborg Handel har også inviteret Studerende fra Mads Clausens Instituttet SDU, som kommer med deres is science show.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år udvider vi også udvidet med Street Food, hvor du kan købe mad og drikke i 10 forskellige stande. Det er en blanding af foreninger og medlemmer af Nordborg Handel, som står i boderne. Så kom med en god appitit.

Vi har også sørget for god stemning med Live musik af Jan Schaloske og Dusko Milovic.

Nordborg Handel vil igen i år bidrage med en gigantisk præmiekurv. Du deltager i konkurrencen ved at handle i Nordborgs aktive butikker i løbet af dagen. Præmien bliver udtrukket sidst på dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt det og meget mere gør området omkring Den Røde Plads og vores butikker et besøg vær.

Det bliver en forrygende weekend med masser at se og prøve. Det er gratis at deltage, så inviter gerne venner og familie fra hele landet.

Du kan følge optakten til Festivallen på facebook ”Nordborg handel, en del af Nordals Natur-og oplevelsespark”

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...