Nordborg: Hvad skal cafeen hos Flügger Farver hedde?

25. marts 2020 Erhverv

Hos Flügger Farver i Nordborg er Jan Rytkjær Callesen i gang med at omdanne en del af butikken til café – og terrassen bliver også café-område.

“På terrassen kan man sidde med et glas øl eller en kop kaffe og nyde solen, når det er godt vejr”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT. Lige nu går han og venter på tilladelse til at åbne, så han er klar, når Corona-krisen slutter.

“Når jeg laver café, så er det for at prøve, om det er muligt. Beliggenheden er fin og terassen ligger, så der er sol fra middag til solnedgang”, siger butiksejer Jan Rytkjær Callesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg mener også, det er godt for Nordborg, der kommer en café tæt ved de store indkøbssteder, Netto og Kvickly, og tæt på busserne”, siger han.

Tanken er at byde på flere slags kaffe, fadøl samt vine og vand.

Giv dit på bud et navn

Jan Rytkjær Callesens café skal bestemt ikke hedde Flügger Farver eller Café Klat.

“Den skal have et navn, som også turister fra udlandet forstår, så jeg synes, at SønderborgNYTs læsere skal skrive deres forslag – på SønderborgNYTs Facebookside – i kommetarfeltet under artiklen”, siger Jan Rytkjær Callesen og lover kaffe, vin eller øl til den person, der kommer med det navn, som han bruger til cafeen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...