Nordborg: Hvad skal cafeen hos Flügger Farver hedde?

25. marts 2020 Erhverv

Hos Flügger Farver i Nordborg er Jan Rytkjær Callesen i gang med at omdanne en del af butikken til café – og terrassen bliver også café-område.

“På terrassen kan man sidde med et glas øl eller en kop kaffe og nyde solen, når det er godt vejr”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT. Lige nu går han og venter på tilladelse til at åbne, så han er klar, når Corona-krisen slutter.

“Når jeg laver café, så er det for at prøve, om det er muligt. Beliggenheden er fin og terassen ligger, så der er sol fra middag til solnedgang”, siger butiksejer Jan Rytkjær Callesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg mener også, det er godt for Nordborg, der kommer en café tæt ved de store indkøbssteder, Netto og Kvickly, og tæt på busserne”, siger han.

Tanken er at byde på flere slags kaffe, fadøl samt vine og vand.

Giv dit på bud et navn

Jan Rytkjær Callesens café skal bestemt ikke hedde Flügger Farver eller Café Klat.

“Den skal have et navn, som også turister fra udlandet forstår, så jeg synes, at SønderborgNYTs læsere skal skrive deres forslag – på SønderborgNYTs Facebookside – i kommetarfeltet under artiklen”, siger Jan Rytkjær Callesen og lover kaffe, vin eller øl til den person, der kommer med det navn, som han bruger til cafeen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...