Nova Data er klar hvis din computer står af

2. april 2020 Erhverv

Her i Corona-tiden er der rigtigt mange mennesker, der bruger deres computere mere end de plejer at gøre – og det er især de sociale medier, der klikkes ind på, fordi det er dér, man kan holde forbindelsen med familie og venner, siger Kenan Hansen fra Nova Data.

Vi har brug for vores computere til arbejde, skole, sociale medier, gaming og tv-streaming.

“Lige i starten af krisen solgte jeg en hel del webkameraer og lige nu venter jeg på nye forsyninger”, siger Kenan Hansen til SønderborgNYT og fortæller videre, at det – efter omstændighederne – går rimeligt godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er især reparationer af computere og bærbare, vi har småtravlt med og vi lægger os i selen for at klare opgaverne på en dag eller to alt efter om vi skal bestille reservedele”.

Kenan Hansen har også bemærket er folk er forsigtige og gør sig umage med at overholde Corona-anbefalingerne.

“Og det er rigtigt dejligt – for hvis færre end frygtet bliver smittet, så kommer vi hurtigere tilbage til hverdagen. Og her i butikken kan folk bestille en tid til reparation af deres computer og komme og aflevere. Den kan så hentes igen på et aftalt tidspunkt eller leveres ved ejerens hoveddør”, siger Kenan Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nova Data har siden august 1995 leveret EDB- og IT-løsninger til både privat- og erhvervskunder. De har eget serviceværksted og arbejder sammen med de bedste leverandører.

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Kultur, Nordborg

Elstrup-Elstrupskov er Årets Landsby i Sønderborg Kommune.  

17. maj 2022 Kultur

Julearrangement, affaldsindsamling, multifest og opsætning af en ny badebro. Det var nogle af de aktiviteter, der gav fællesskab og livskvalitet i Elstrup-Elstrupskov i 2021. En enig dommerkomité har derfor valgt at pege på Elstrup-Elstrupskov som Årets Landsby i Sønderborg Kommune. Når Sønderborg Kommune kårer Årets Landsby, kigger dommerkomiteen på, om landsbyen tør tænke nyt, tør […]

Læs mere...