Nova Data er ved at være jubilæumsklar

31. juli 2020 Erhverv

Lørdag fejrer Nova Data 25 års jubilæum og det er også dagen, hvor Helge Hansen, der for 25 år siden siden startede den lille butik, siger farvel og tak.

“Helge Hansen og jeg har arbejdet sammen i 25 år. Og i september ’99 byttede vi roller, fordi jeg overtog forretningen og blev chef for min chef”, siger Kenan Hansen til SønderborgNYT.

“Helge Hansen kender rigtigt mange af de faste kunder og jeg synes da, de skal kigge forbi og sige farvel til ham”, siger Kenan Hansen videre.

Et endegyldigt farvel bliver det nok ikke til.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg skal vist være afløser en gang imellem”, siger Helge Hansen til SønderborgNYT.

På lørdag står de begge klar med en masse gode tilbud.

“Vi fejrer jo 25 år, så vi giver 25 procent på alt, hvad der er i butikken og på vores lager”, siger Kenan Hansen.

På jubilæumsdagen har butikken besøg af eksperter fra Epson, der sælger printere og fra Eset kan eksperten fortælle om computersikkerhed og også hvorfor det er en god idé at beskytte sin pc, ipad og smartphone.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...