Nova Data fejrer 25 år – og det gør de med gode tilbud og irsk folkemusik

26. juli 2020 Erhverv

Lørdag den 1 august fejrer Nova Data 25 års jubilæum, og det bliver et brag af en fest, hvor der er vildt mange gode tilbud.

Helge Hansen startede Nova Data i august 1995 og jeg var med fra start”, siger Kenan Hansen, somi dag er ejer af Nova Data. Han tilføjer, at trods samme efternavn, så er han og Helge Hansen ikke i familie.

“Alting har en ende og derfor har vi besluttet, at sende Helge Hansen på en velfortjent pension. Han vil dog stadig være tilknyttet butikken som afløser. Kom og sig hej , farvel eller på gensyn til Helge Hansen på lørdag”, siger Kenan Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jubilæumsdagen

Fra kl. 10.00 – kl. 13.00 er butikken åben med de bedste tilbud. Nova Data giver nemlig 25 procent rabat, som vil blive fratrukket ved kassen i butikken, på alt der er på lager. Det gælder også for nedsatte varer og demovarer.

“Rabatten gives alene til kunder, der møder op i butikken og ikke til de, der handler på vores hjemmeside”, siger Kenan Hansen.

Musik på Bryggetorvet

Klokken 13.30 –  15.00 vil Downtown Dynt stå for livemusikken, Føtex og Vinspecialisten kommer med en bar, hvor det vil være muligt at købe forfriskninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores kunder får en forfriskningsbillet og kan gratis vælge mellem en fadøl, en sodavand, et glas vin eller en Slush Ice”, siger Kenan Hansen fra Nova Data.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...