Nova Data: Fifa-vinder og topscorer blev Magnus

27. september 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag sidst på eftermiddagen blev der sat gang i en turnering i det nye Fifa-spil og skærmen var stillet op i Nova Data. Ungdommens dyst trak virkeligt folk indenfor – men heldigvis gav tilskuerne til spillet plads, så rigtigt mange mennesker kunne nå frem til disken og fortælle, hvda de var på udkig efter.

Selvom der var spildyst i Nova data, så blev rigtigt mange kunder serviceret..

Selvom der var spildyst i Nova data, så blev rigtigt mange kunder serviceret..

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har virkeligt travlt, men det er kun godt, siger butiksejer Kenan, der bruger god tid på den enkelte kunde, så han er sikker på, at de får den vare, som de drømmer om. Hvis det er en computer, så skal den jo kunne alt det, den skal bruges til – men den behøves ikke have et hav af programmer, der alligevel ikke kommer i brug.

For at sikre, der blev holdt øje med FIFA-turneringen, hjalp en af de ansatte til med at skrive resultaterne og målene fra hver kamp på papir – og til sidst blev der lagt sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderne

– Det er Magnus, der bliver vinder, mens andenpladsen går til David. Nummer tre er Jawad, siger Kenan, som også overrækker præmierne. Magnus er heldig og får en ekstra præmie, fordi han med hele tolv mål, bliver topscorer.

Jawad, Magnus og David sikrede sig præmier i Nova Data.

Jawad, Magnus og David sikrede sig præmier i Nova Data.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mange mennesker i butikken synes, det er flot, at en butik med så lidt plads, holder et arrangement, der lokker både deltagere og publikum.

Se billeder fra Nova data: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.443265829127103.1073741909.271358109651210&type=1

Se billeder fra Nova data:

 

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

SDU-studerende er klar til at hjælpe grænseregionens SMV’er

18. juni 2024 Erhverv

Med sit fokus på digitalisering, automatisering og bæredygtighed har Interreg-projektet ARTEMIS faciliteret frugtbare samarbejder mellem studerende og lokale virksomheder, hvilket har bidraget til nye ideer og bæredygtige løsninger. “Vores tilgang til at lave det perfekte match mellem talentfulde studerende og ambitiøse virksomheder har skabt en række innovative løsninger, der ikke kun fremmer bæredygtighed, men også […]

Læs mere...