Nova Data: På søndag har du chancen for at vinde en gamer-computer

12. december 2018 Erhverv

På søndag har du chancen for at vinde en computer fra NOVA DATA og via en livestreaming kan du følge med i, hvordan medarbejderne bygger den.

“Ja, det er ret vildt, men vi vil gerne sige tak til vores esporthold Team Novas støtter og det gør vi med en vanvittig konkurrence på nettet”, siger Kenan Hansen fra NOVA DATA.

“Hele dagen livestreamer vi fra butikken og alle og enhver er velkomne til at kigge indenfor”, siger Kenan Hansen og tilføjer, at ved 12-tiden kommer Det Sønderjyske Køkken med æbleskiver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 10 begynder NOVADATAs medarbejdere at samle coumputeren og når de er færdige trækkes der lod om, hvem der skal have den kompletee gamermaskine med hjem.
For at deltage, skal du gå ind på novadata.dk, hvor du kan læse mere.

Et af kravene er blandt andet, at computeren skal være afhentet søndag før lukketid.

“Søndag har udvidet åbeningstiden helt til kl 19:00”, siger Kenan Hansen, der mener, at selvom man måske bor i Aalborg, så kan det lade sig gøre.

Der kommer en nyhed med mere information i løbet af ugen HER på NOVA DATAs hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selve konkurrenceiden offentliggøres på søndag kl. 10.00.

Livestreamingen kan du følge på LINKET HER fra klokken 10 på søndag.

Også tid til esport

Der er også tid til esport hos NOVA DATA på Sønderborg – og man er velkommen til at komme og udfordre spillerne fra Team Nova esport.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...