Nova Data slår et slag for computersikkerhed og billigere printløsninger

28. juli 2020 Erhverv

Når Nova Data fejrer 25 års jubilæm, så kommer der en repræsentant fra Eset på besøg og ham kan kunderne stille alle mulige spørgsmål om computersikkerhed.

“Han kan fortælle, hvor vigtigt det er, at man sikrer sig bedst muligt mod hackere”, siger den nuværende Nova Data-ejer Kenan Hansen til SønderborgNYT.

“Selvom mange har svært ved at forestille sig det, så er risikoen for at miste sine data og sine billeder virkelig stor. De mennesker, der hacker andres computere og krypterer indholdet forlanger ‘løsepenge’ og når de er betalt, kan man være heldig og opleve, at de fjerner krypteringen igen”, siger Helge Hansen, der har sidste arbejdsdag i Nova Data på jubilæumsdagen. Det var iøvrigt Helge Hansen, der startede butikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eset har løsninger til mobiltelefoner, comutere, Mac og iPads.

Printere med blækbeholdere

Hører du til dem, der printer rigtigt meget, så kan du have glæde af at besøge Nova Data på jubilæumsdagen, lørdag den 1. august.

“Vi får også besøg fra Epson, som vil vise de nye printere, hvor der ikke skal blækpatroner i. Der skal i stedet bruges en såkaldt blækbeholder og det gør det meget billigere at printe”, siger Kenan Hansen.

På jubilæumsdagen er der 25 procent rabat på alle varer i butikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...