Nova Data sommerfestede i herligt solskin

1. august 2020 Kultur

En stor del af alle de mennesker, der lørdag eftermiddag var kommet til Bryggertorvet for at være med til Nova Datas sommerfest fortalte, at med en øl, god musik og dejligt solskin, så bliver den ikke meget bedre.

Og lørdagen begyndte også rigtigt godt for Kenan Hansen, der ejer Nova Data.

“Vi har bare haft helt forrygende travlt”, sagde Kenan Hansen til SønderborgNYT, inden han gik op på scenen og bød velkommen. Nova Data fejrede sine 25 år – og det skete med 25 procent rabat på alle de varer, der var i butik og på lager. Det gav både kø og travlhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er rigtigt glad for a kunne byde velkommen til sommerfest. Nu skal I allesammen bare nyde musikken og hygge jer. Men inden vi får DownTown Dynt på scenen, så synes jeg lige, at vi alle skal give gademusikeren Charlie en stor hånd. Hvor er han bare god”, sagde Kenan Hansen. Gademusikeren var bestilt til at spille fra scenen fra før middag og frem til 13:30, hvor familien O’Driscoll tog over.

“Det er altså mig, der er den ældste, så jeg er far til Thomas og Brian”, sagde John O’Driscoll og dermed var trioen præsenteret og så blev der spillet irsk folkemusik.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...