Nova Data tager tilløb til endnu et Road Show

18. maj GALLERIER

I Nova Data har Kenan Hansen travlt med at få lavet aftaler med en række af de leverandører, der kommer til Nova Datas Road Show fredag den 26. maj. Han bruger også telefonen til at sikre sig nogle gode aftaler, så de kunder, der kommer og kigger, kan sikre sig nogle virkeligt gode tilbud på en masse tilbehør.

Meningen med Road Show er, at Nova Datas leverandører møder de mennesker, som bruger deres produkter – og selvfølgelig også, at kunderne kan få en snak med de virkelige eksperter.

“Jeg arbejder også på at få Y-CAM til at komme og fortælle om deres supergode overvågningsudstyr, der kan filme eventuelle indbrudstyve i så god kvalitet, at de kan genkendes”, siger Kenan Hansen.

“Og selvfølgelig kommer Kaspersky og fortæller om sikkerhed. Det er jo højaktuelt nu, hvor der er Ransomware i omløb i hele verden”, siger Nova Data-ejeren.

Medarbejderne i Nova Data er vilde med de nye gamerstole.

Der kommer folk fra Steelseries gamingsudstyr og fra GEAR 4U, der laver super behagelige gamerstole.

“Det kommer også en fra CORSAIR og fortæller om vandkøling til computere. Vandkøling virker rigtigt godt, støjer mindre og forlæbger computerens levetid”, siger Kenan Hansen. Og der skal også komme en fra MSI, der er størke på bundkort og grafikkort.

Nova Datas leverandører sætter pris på at komme til Sønderborg, hvor de møder de mennesker, der bruger deres produkter.

“For det første kan de fortælle brugerne om deres produkter og de får jo også at vide, hvad brugerne mener om dem. Måske for de ideer til at udvikle nye ting”, siger Kenan Hansen, der forventer en Road Show-dag, hvor han får forrygende travlt med at lange tilbudsvarer over disken.

Roas Show-kunder får også en kupon, når de handler i Nova Data den 26. maj – og den kupon kan byttes til en softice i Føtex.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...