Nu begynder højskole-aftenerne på Gråsten Landbrugsskole

16. oktober 2021 Kultur

Det er med stor glæde, at Gråsten Landbrugsskole, i samarbejde med Kulturlandsbyen6300, kan invitere til fem højskoleaftener i løbet af efteråret, vinteren og foråret. Programmet er en blanding af sangaftener, forfatterforedrag, et julehyggearrangement – med kage – og en af Danmarks bedste stand-upkomikere. Man kan i den grad sige, at der er noget for enhver smag.

Sæsonen starter onsdag den 27. oktober klokken 19 med fællessangaften. Programmet hedder: ’Landet rundt i den blå’ og Helge Teglgaard, som er højskolelærer, tager os rundt i Danmark med hjælp af sange fra Højskolesangbogen, skriver landbrugsskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vidste du for eksempel, at en af grundene til, at Padborg kom på den danske side af grænsen i 1920 skyldes den danske sangtradition?

I højskolesangbogen har mange sange en tilknytning til et sted, en begivenhed, en person, og på den måde kan man blive klogere på det land, vi lever i. Vi kommer hele Danmark rundt, fra øst til vest og fra nord til syd.

Alle er velkomne. Prisen er 100 kr. inklusive Landbrugsskolens gode kaffe og kage.

Foredraget finder sted i Foredragssalen på Gråsten Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan købe billet på forhånd via Landbrugsskolens hjemmeside www.gl.dk eller købe ved indgangen.

Det er også muligt at købe et partoutkort til alle fem aftener, hvorved man sparer både penge og besvær.

Se mere på www.gl.dk eller www.kulturlandsbyen6300.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...