Nu begynder Lindehaven-byggeriet

1. juli 2020 Erhverv

Michael Andersen fra Hanssen Koncernen bød velkommen til det første spadestik på den store grund, der ligger ud til Vølundsgade. På grunden lå en del af JF-fabrikken, som i årevis var med til at mekanisere landbruget i hele Europa.

” JF-fabrikken er væk og det skyldes, at der ikke længere er brug for de ting, som de leverede til landbruget, Bedrifterne er blevet meget større. Tidligere gjorde mekaniseringen af landbruget, at landbrugsmedhjælpere blev fyret, men de blev så ansat på JF”, sagde borgmester Erik Lauritzen, der nu glæder sig over, der kommer et unikt boligområde på stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg ser med beundring på det samarbejde, der er mellem Hanssen Koncernen og boligforeningen B42”, sagde borgmesteren i sin tale. Samarbejdet skal føre til et boligområde, der kommer til at hedde Lindehaven.

Måske trækker området nye til

Michael Andersen fra Hanssen Koncernen har bemærket, at befolkningstallet i Sønderborg er nedadgående.

“Men måske kan det nye, bæredygtige og unikke byggeri trækker nye borgere udefra”, sagde han i sin tale og takkede så boligforeningen for samarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så vil jeg sige mange tak til kommunens forvaltning for en hurtig og adræt sagsbehandling”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...