Nu bliver den tidligere Fakta-grund i Nordborg til en lille bypark

7. februar 2023 Nordborg
Pressefoto
Pressefoto

Gravemaskinerne er i gang på Storegade i Nordborg, hvor en tom grund er ved at blive lavet til en bypark, skriver Sønderborg Kommune.

Pladsen har i mange år ligget ubenyttet hen og nu bliver den til en bypark med pavilloner, beplantning og legeredskaber for de mindste børn. Pladsen er tiltænkt lokale, turister, dagplejemødre, udeundervisning på Nordalsskolen og til koncerter og arrangementer i forbindelse med byens festdage.

”At lave en bypark på den tidligere Fakta-grund er en del af masterplanen for Nordals. Det er dejligt at se, at vi nu skridt for skridt får projekterne gennemført. Søparken ved Nordborg Slot blev indviet i 2021, og der er flere projekter på vej”, siger Jimmy Simonsen, der er en af byrådets repræsentanter i Udviklingsforum Nordals.

Artiklen fortsætter under annoncen

I parken kommer der en pavillon med borde og bænke, som kan benyttes til ophold og madpakkehus. Den anden pavillon bliver indrettet med informationsplancher om Nordborg By og Naturpark Nordals. Begge pavilloner indrettes, så de kan benyttes til eksempelvis musik og arrangementer under høstdage og musikfestival. Desuden åbnes der op på grunden mod Nordborg Hallen, og der lægges en sti ned til Luffes Plads.

”Fra Nordborg Handel er vi meget begejstrede for, at pladsen kan anvendes til så mange forskellige formål, så den til daglig er til glæde for både vores kunder og turister. Derudover kan parken bruges under særlige festligheder i byen og dermed blive en del af begivenhederne”, fortæller Per Møller, der repræsenterer Nordborg Handel i Udviklingsforum Nordals.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...