Nu bliver sprit- og narkobilister tilbudt misbrugsbehandling

3. oktober 2020 112
Spritkontrol. Foto: Politiet
Spritkontrol. Foto: Politiet

Alle sigtede i sager om narko- og spirituskørsel bliver tilbudt, at de kan blive kontaktet af et kommunalt rusmiddelscenter om behandling. Det er en ny ordning, der gælder i Sønderborg og de syv andre kommuner i politikredsen.

Når de sigtede bliver afhørt af politiet, får de samtidig udleveret en blanket, hvor de kan skrive under på, at et kommunalt rusmiddelscenter gerne må kontakte dem med tilbud om et behandlingsforløb.

“Siden fredag aften klokken 18 har vi stoppet otte formodede sprit- og narkobilister, som alle har fået tilbudt behandling. Blanketten ligger simpelthen klar i det sæt, som betjentene bruger, når de tester trafikanter, der er mistænkt for at køre med sprit eller narko i blodet”, fortæller vagtchef Henrik Sønderskov fra  Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset om de sigtede narko- og spritbilister tager imod tilbuddet om behandlingen, bliver de straffet på normal vis for deres forseeelse.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...