Nu er børn i gang med at skære Halloween-græskar

18. oktober 2021 Erhverv

Fra i dag, mandag, kan børn lave deres egne Halloween-græskar i det tidligere Deichmann i Perlegade mellem 11 og 15 og det er helt gratis og muligheden er der ugen ud.

Og der er flere børn, der allerede har lavet uhyggelige græskar. Nogle med lidt hjælp fra en voksen.

“Om fredagen kårer vi det flotteste græskar og her kan man komme med græskar hjemmefra eller bruge det, som man har lavet i butikken i Perlegade”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT.

Der er i løbet af efterårsferien mere uhygge end græskar-figurer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frankenstein skabte for længe siden et monster og det fortrød han mange gange. Alligevel har han bestemt sig for at lave en partner til monsteret – og hun skal selvfølgelig sættes sammen af ligdele, som så vækkes til live.

“Vi har lavet en konkurrence den 22. oktober, hvor det gælder om at finde ligdelene, som ligger i vinduerne i nogle af byens butikker”, siger Axel Nielsen og fortæller, der er gode præmier på spil.

Onsdag, torsdag og fredag bliver rigtig uhyggelig, fordi zombierne er løs i de dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og Apotekerhaven bliver til en zombiekirkegård, hvor der står en kiste klar til brug”, siger Axel Nielsen, som har fået lavet en kopi af en gammel kiste.

“Den kan de modige prøve at ligge i og kan de – uden brug af ur eller mobiltelefon – holde styr på tiden og ligge der i præcis fem minutter, så vanker der en præmie”.

Du kan SE GRÆSKAR-BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...