Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 Samfund

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede.

“Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør for Sundhedsforvaltningen.

“Heldigvis har smitten ikke bredt sig blandt ældre og sårbare”.

Der er flere, som bliver testet og en del af de smittede har først taget en hjemme- eller en kviktest, som var positiv og derefter har de fået en pcr-test.

Artiklen fortsætter under annoncen

På landsplan er der gennem det seneste døgn 26.169 nye smittede.

734 med Corona er indlagt på sygehus. 59 af dem er på intensiv og 41 er i respirator.

Myndighedernes løsning mod Corona er vaccination og i Sønderborg Kommune er der 43.827 personer, som har fået deres tredje stik.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...