Nu er der 248 færre ledige i Sønderborg end der var i juli

30. september 2020 Erhverv

Arbejdsmarkedschef Lasse Ahlmann Kamp følger ledighedstallene i Sønderborg nøje – og nu er antallet af ledige faldet med 248 siden ledighedstallet toppede i juli.

“Da Coronakrisen startede havde Jobcenter registreret 1486 ledige på dagpenge og 325 jobparate kontanthjælpsmodtagere”, fortæller Lasse Ahlmann Kamp. Det skal nævnes, at Corona-hjemsendte ikke tæller som ledige, fordi de får deres løn fra regeringens hjælpepakker.

Ledighedstallet steg fra 1602 i marts og til 1992 i juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Da ledigheden toppede i juli var der 1648 ledige, som hævede dagpenge og 344 jobparate kontanthjælpsmodtagere”, oplyser arbejdsmarkedschefen.

De nyeste tal fra Jobcenter er fra sidste uge, hvor der er registreret 1427 dagpengemodtagere og 317 jobparate kontanthjælpsmodtagere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...