Nu er der åbent i Billig Blomst

20. marts 2021 Erhverv

Lørdag blev Billig Blomst i Center Øst åbnet og det er nærmest et rent Eledorado for alle de mennesker, der er vilde med blomster og andre planter til både hjem og have.

“Vi har haft pænt med besøgende i formiddag, men uden at det har været overvældende”, siger en medarbejder til SønderborgNYT.

“Mange er yderst forsigtige på grund af Corona og de venter nok en dag eller to med at kigge herud. Desuden er det jo sidst på måneden”, siger hun.

Sidst i september blev de første spadestik til byggeriet af en 10.000 kvadratmeter stor butik, Billig Blomst, taget på den tidligere JF-grund ved Augustenborg Landevej.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi åbner butikken, så sønderborgenserne kan købe billige blomster og planter”, sagde Billig Blomst direktør Peter Bomholt.

Byggeriet er et kæmpe-stort drivhus, som er bygget af Hanssen Ejendomme og der er selvfølgelig brugt flere materialer udover glas, så der også ber skygge.

“Butikken er fyldt med blomster og planter, som vi sælger billigt”, sagde direktøren.

“Fordi vi handler stort ind, så kan vi få gode priser og det kommer til at gavne kunderne”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...