Nu er der ekstra tilskud til solceller

26. april 2016 Sundeved

Det giver rigtig god mening at energirenovere boligen, fordi der bliver skruet mærkbart ned for fremtidens regninger til el og opvarmning. Og når der så ligefrem gives ekstra tilskud til de boligejere, der har lyst til at spare penge, så er det om at slå til.projectzero_solceller

Artiklen fortsætter under annoncen

Fristen for at søge om forhøjet pristillæg til solcellestrøm udløber d. 31. maj 2016. Ønsker du at ansøge, er det vigtigt at du har en uforpligtende købsaftale med din solcelleinstallatør. Så overvejer du at få solceller, så er det vigtigt at du kontakter din solcelleinstallatør allerede nu, skriver ProjectZero.

Solceller er en god investering. Du får lavere elregning og er med til at omstille Sønderborg-området til CO2-neutralt område.

“Solcellepriserne er faldet markant, så det er nemmere end aldrig før at få en god økonomi i et solcelleanlæg og derved spare på elregningen”, siger Nicolai F. Andresen, direktør i ATsolar.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg er der allerede mange solceller og især inden for de sidste par år blev der installeret flere og flere på områdets bygninger. Dog er der masser af plads på mange af tagene, så måske giver det god mening for dig få solceller.

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk