Nu er der en hjertestarter ved Holm Kulturhus

13. september 2019 Nordborg

Der er nu kommet en ekstra Hjertestarter til Holm.

Vi har allerede en hængende i Dyvig, men nu har vi også en i centrum af Holm ved Kulturhuset.

Den er sponsoreret af en af vores lokale erhvervsdrivende, Søren Thomsen, der ejer Appen ”Heedo”, der hjælper dig med at høre lyden fra din bil, så du kan opdage slid og skader, inden de bliver alvorlige.

Opsætningen er sponsoreret af endnu en lokal virksomhed, Dreyers El-service, skriver Holm Landsbylaug.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er afgørende for landsbyer som vores, at vi har støtte fra de lokale virksomheder og det er vi meget taknemlige for. Nu har vi endnu bedre mulighed for at hjælpe hinanden, hvis uheldet er ude.

Hjertestarteren hænger udendørs ved Holm Kulturhus, så alle kan komme til den året rundt. Den sidder i et varmeskab og Holm Landsbylaug har et abonnement ved producenten, så den bliver serviceret og efterset med jævne mellemrum. Så sikrer vi, at den altid er funktionsduelig.

Udover Hjertestarteren, er der mange holmboer, der er tilmeldt Region Syddanmarks – ”Førstehjælper-ordning” med et gyldigt førstehjælpsbevis, således de også bliver kaldt ud af alarmcentralen ved opkald til 1-1-2.

Det skaber tryghed i landsbyen og giver os et lille forspring inden akutbilen fra Danfoss kan være fremme på 5-6 minutter.

Et par minutter kan redde liv, hvis uheldet er ude.

Tak til sponsorerne og de frivillige ”Førstehjælpere”, der gør trygheden større i Holm.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk