Nu er der igen dækket op til Loppemarked på Kær Halvø

27. august 2016 Sundeved

Skyttehuset på Kær Halvø er fyldt til bristepunktet med lopper til Borgerforeningens sensommer loppemarked. Det foregår lørdag den 3. og søndag den 4. september kl. 10.00 – 16.00.13062229_1219568668093695_242079550606753587_n

Skyttehuset er for nylig blevet genåbnet efter oversvømmelse og en omfattende renovering, der har gjort huset endnu bedre end tidligere.

I Skyttehuset er der igen et væld af lopper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler. I kulturladen er der denne gang også mulighed for at købe kontormøbler.

Og der er ikke længe til jul, så selvfølgelig er der også en juleafdeling, skriver Borgerforeningen i en pressemeddelelse.

“Der er også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så kom og gør en god handel”, siger Svend Aage Andersen fra aktivitetskomiteen i Borgerforeningen. Der bydes også på kaffe, hjemmelevede lagkager og der grilles ringridere, som  kan skylles ned med en sodavand eller en kold fra kassen.

Der er mulighed for gratis at prøve sine evner på skydebanen i Skyttehuset, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

“Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset være mulighed for at parkere bilen”, siger Svend Aage Andersen

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...