Nu er det igen muligt at ringe til Sønderborg Kommune

12. december 2022 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Nu er det igen muligt at ringe til Sønderborg Kommune og andre, som er på TDCs netværk.

Problemerne med TDCs netværk skulle nu være lokaliseret og løst. Det skriver selskabet på sin hjemmeside.

Mandag formiddag har flere borgere forsøgt at ringe til Sønderborg Kommune på hovednummeret, 8872 6400, men de kom ikke igennem.

“Det er ingen af de telefoner, som er tilknyttet Sønderborg Kommune, der virker”, sagde pressechef Morten Jacobsen til SønderborgNYT. Nu virker de alle igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Region Syddanmarks mobiltelefoner var også ramt af en fejl, der gjorde, at flere borgere ikke kan ringe 1-1-2, til lægevagten eller til regionens sygehuse.

Telefonproblemer hos TDC over hele Danmark betød, at borgerne i hele Region Syddanmark, der har TDC som leverandør, oplevede, at de ikke kunne få forbindelse til lægevagten, regionens sygehuse eller ringe 1-1-2.

Politiet skrev på Twitter, at har du mobiltelefon med TDC skal du derfor ringe fra en fastnettelefon eller fra en anden mobiludbyder end TDC.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...