Nu er det tid for tilmeldinger til sommercampen Science Days i Universe

29. november 2022 Nordborg

For tredje gang inviterer Universe indenfor til Science Days i skolernes sommerferie – og vil du være sikker på en plads til dit barn, så er det en god idé at tilmelde ham eller hende nu..

Science Days er fire dage i sommerferien, hvor deltagerne kan se frem til masser af aktiviteter i naturvidenskabens tegn, mens forældrene stadig er på arbejde. Der kommer fuld fart på, når deltagerne både får mulighed for at 3D-printe, køre på segways, prøve virtual reality, programmere robotter, bygge vandraketter og meget, meget mere, skriver Universe i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver kun begrænset mulighed for tid på egen hånd i Universe Science Park. Campen vil hver dag starte med en aktivitet ved en af parkens attraktioner, men derudover vil campen primært foregå udenfor parken.

Vi håber derfor, du er nysgerrig og tosset med at nørde og have det sjovt, og at du er klar på masser af sjov sammen med nogle nye venner – og så er Science Days 2023 i Universe lige noget for dig, og vi kan slet ikke vente med at se dig!

Science Days er for både nye og tidligere deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere og tilmeld på Universe’s hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...