Nu er Dybbøl Beach Park indviet og taget i brug

7. maj 2022 Kultur

Dybbøl IU Håndbold i Sønderborg har fået penge fra DIF og DGIs foreningspulje og det betyder, at Dybbøl IU Håndbold kan begynde at spille beachhåndbold. Anlægget, som blev indviet lørdag, giver også mulighed for beachvolley og beachfodbold.

Fordi banerne ligger på offentlig tilgængeligt område – ved Multihuset på Dybbølskolen – er der adgang for alle uanset tilknytning til Dybbøl IU Håndbold eller Dybbølskolen.

“Nu skal vi have klippet snoren og så skal vi have gang i et spil beach-håndbold”, sagde Poul B. Møller ved indvielsen, hvor der var et pænt fremmøde af forenings-mennesker fra Dybbøl og omegn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Snoren blev klippet, spillet begyndte og imens blev der grillet ringriderpølser til alle dem, der ikke var plads til på den nye beach-bane.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...