Nu er Farmers Window klar med deres app

9. juni 2021 Erhverv
Så scannes der. Foto: Karin Riggelsen
Så scannes der. Foto: Karin Riggelsen

Nu er det endelig muligt – kvit og frit – at downloade Farmers Windows app og se, hvor madvarerne kommer fra.

“Vi er stadig i gang med at løbe det hele i gang, så lige nu er det alene æg fra Niels og Grete, der er medlem hos Farmers Window”, siger iværksætter Philip Staub til SønderborgNYT.

Hele ideen er, at man via app’en kan scanne emballagen på æggene – og senere på andre andre madvarer – og se, hvordan dyrene har det på sted, de har deres liv. Og det er muligt at blive klogere på for eksempel hvordan et æg bliver dannet inde i hønen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De leverandører, der skal med i Farmers Window er dem, der gerne vil vise, at de behandler deres dyr ordentligt”, siger Philip Staub. Hans app gør tingene mere transparante.

“Og dyrevelfærd spiller en stor rolle i dag”.

Fødevareproducenterne vil gerne være med i Farmers Windows.

“Så nu skal vi have kontaktet fødevareproducenterne og have dem. Derefter kommer turen til varehuskæderne, så de laver emballege, der kan scannes med Farmers Windows app”, siger Philip Staub.

Farmers Window vandt Sønderborg Iværksætterpris i 2019 og er stadig i gang med at udvikle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...