Nu er føtex i Borgen åben

28. september 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag morgen klokken syv åbnede føtex i Borgen og inden den ventende skare af kunder blev sluppet ind, så holdt varehuschef Allan Riis en tale, hvor han fortalte, at han selv og personalet har ventet på denne dag i måneder.

“Nu står personalet i butikken og venter på Jer”, sagde han og fortalte, der er blevet slidt og slæbt.

“Og når I kommer indenfor, så vil I se elementer her i butikken, som ikke tidligere er set i føtex”, sagde han og takkede Kvickly for et glimrende samarbejde i forbindelsen med overtagelsen af det store lokale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen var inviteret til at klippe snoren.

“Jeg synes, det er fantastisk at se, at så mange er kommet så tidligt, men det er jo heller ikke hvilken som helst butik, der åbner. Det er føtex og det er der en masse følelser i – ligesom der var i Kvickly”, sagde borgmesteren. Han fortalte også, at når Salling Group investerer så mange penge i at flytte deres butik, så er det fordi, de tror på byen.

“Og så er vi jo spændte på, hvad deres store bygning i Perlegade skal bruges til”, sagde Erik Lauritzen og klippede snoren, så kunderne kunne komme indenfor og jagte gode tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den første åbningsdag lukker føtex først en halv time efter midnat.

Du kan SE BILLEDER HER.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...