Nu er Henrik Juul Nielsen hoppet over til De Konservative

9. september 2022 Politik
Jesper Højmark Esbensen, Søren Tylvad Andersen og Henrik Juul Nielsen. Privat foto
Jesper Højmark Esbensen, Søren Tylvad Andersen og Henrik Juul Nielsen. Privat foto

På vegne af De Konservative i Sønderborg Kommune kan vi meddele, at vi har fået en ny kendt medspiller på holdet, skriver Konservatives formand, Søren Tylvad Andersen i en pressemeddelelse.

Henrik Juul Nielsen, Nordborg, kommer fra    Liberal Borgerliste og har valgt at melde sig ind i partiet, hvilket vi er enorm glade for.

”Jeg ved jeg har været en del rundt, og jeg har været med til at starte tre partiforeninger i Sønderborg op og det ene var tæt på en plads i byrådet og det andet parti sidder i dag i byrådet. Jeg overvejerede allerede op til KV19 at melde mig ind i De Konservative, men fik chancen for at prøve lykken med et nyt parti igen. Men den opgave blev en alt for stor mundfuld og fordi jeg ser politik som et lokalt holdspil og i næsten alle tilfælde er enig med De Konservative, ja så var valget ikke svært”, siger Henrik Juul Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han stiller ikke op til folketingsvalget, men vil bruge sine kræfter på at få vores kandidat Jesper Højmark Esbensen i Folketinget, derefter er planen lige nu at sikre de Konservative en ny runde i byrådet med en ægte Konservativ ved KV25.

Sønderborgs Konservative Vælgerforening byder Henrik Juul Nielsen velkommen og ser frem til at kunne gøre gavn af hans energi, erfaring og det netværk, som han har inden for politik. Henrik Juul Nielsen har cirkuleret i partier omkring os, som i grundholdning ligger tæt op ad os. Vi har i den grad brug for hænder og gode kandidater for at kunne matche de to andre store partier i byen. Med Henrik Juul Nielsen får vi begge dele – det er virkeligt positivt og vi håber, der følger andre med.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...