Nu er Naturkalenderen 2023 udkommet

2. marts 2023 Samfund

Anemonerne er begyndt at blomstre, og sanglærken synger. Det er forår, og det betyder også, at årets Naturkalender er klar.

”Naturkalenderen indeholder 42 spændende, interessante og lærerige tur om vores lokale natur. Ture med engagerede naturfolk som vil gøre os klogere på vores natur samt vise os nye sider af naturen og bringe os ud på nye lokaliteter”, siger Tom Hartvig Nielsen i en pressemeddelelse. Han er formand for Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter.

Naturkalenderen viser kun er et udpluk af alle de naturture, som afholdes af Naturvejlederne og de grønne foreninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har en af landet længste kyststrækninger med over 250 km kystlinje. Det er en kommune med fed lerjord i øst og let sandjord i vest. Dybe skove og åbne vider skaber sammen med istidslandskabet en utrolig interessant og varietet natur.

”Naturen er en del af vores DNA her i kommunen og med Naturpark Nordals, ni Blå Flag-strande samt denne flotte Naturkalender så bliver det et spændende år med masser af muligheder for at komme ud i naturen, fortæller udvalgets næstformand Charlotte Riis Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturkalenderen kan downloades fra Naturvejledernes hjemmeside, fås på Turistkontoret samt Biblioteket. Det kan også findes på Naturvejledernes Facebookside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Handelslivets generalforsamling drejede sig om samarbejde, aktiviteter og pengemangel

24. marts 2023 Erhverv

Torsdag aften var der generalforsamling i Vores Sønderborg og formanden, Rikke Torré, der aflagde sin beretning. “Vi skal sikre, at Sønderborg fortsat er en attraktiv handelsby og den skal vokse,” sagde hun og kiggede derefter tilbage på året, der gik. “En gul bølge rullede ind over Sønderborg den 3. juli og det var en folkefest, […]

Læs mere...