Nu er Ristorante Fratelli åben

29. juni 2021 Erhverv

Tirsdag middag blev snoren til Sønderborgs nye Ristorante Fratelli klippet af erhvervsudvalgsformand Gerhard Bertelsen, som i en kort tale bød brødrene Labi og Armend Memeti og deres partner, Besnik Reka, velkommen.

Og Labi Memeti, der sammen med sin bror, har en Fratelli i Kolding og i Haderslev var også glad for, at åbningsdagen endelig kom:

“Det er mere end et år siden, vi gik i gang med at sætte det tidligere posthus i stand, men nu er alting klar. Og derfor vil jeg sige tak til Sønderborg Kommune og alle de håndværkere, som har været med i processen frem til nu”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt gæsterne var mesterkok Jens Peter Kolbeck, som har været med på sidelinien, så han kunne være sparringspartner med Ristorante Fratellis køkkenchef, Giorgio Carluccio.

“Egentlig besøgte jeg Fratellis køkkenchef for at give ham min bog og så fik vi en snak om den mad, som Fratelli ville have på kortet og jeg lovede at hjælpe med nogle gode råd om sæsonens grønt og om anretningen på tallerkenerne”, siger Jens Peter Rudbeck til SønderborgNYT.

Fra klokken 17 tirsdag eftermiddag, er der åbent for spisende gæster – og de kan se frem til at opleve forandringen fra posthus til super indrettet restaurant med dygtige kokke og opmærksomme tjenere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Besnik Reka fra Nordals, som skal stå i spidsen for Ristorante Fratelli på Rådhustorvet.

“Jeg har haft mit eget pizzaria i Havnbjerg gennem 18 år og jeg stoppede for en måneds tid siden. Jeg havde det sådan, at jeg skulle videre og prøve noget nyt og det gør jeg her på Rådhustorvet”, siger han.

SønderborgNYT sendte live-tv fra åbning og du kan SE UDSENDELSEN HER .

Du kan SE BILLEDER HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...