Nu er Sønderborg Sommer Revy Show-holdet landet i Sønderborg

9. maj 2022 Kultur

Når du skal i Sønderborg Teater og opleve Sønderborg Sommer Revy Show, så kan du glæde dig til at gense Jeanne Boel, Jesper Lundgaard og Jeff Scherlund og ikke mindst til et møde de to nye på holdet, Lisbeth Kjærulf og Rasmus Søndergaard.

“I revyen går vi showvejen igen og det betyder, det bliver fest at se på og der bliver også noget at grine af”, siger revydirektør Jeanne Boel til SønderborgNYT på et pressemøde på Rådhustorvet. Hun siger videre, at det selvfølgelig skal være flot, forrygende og skide sjovt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år er Rasmus Søndergaard og Lisbeth Kjærulf med på holdet.

“Det er de nye fisk i bassinet og det, at der er nye med, udfordrer, så vi ikke bliver et fast hold, som bare gør det, som vi plejer”, siger Jeanne Boel.

Og Rasmus Søndergaard fortæller, at han aldrig har prøvet at spille revy.

“Jeg er med i comedy-gruppen Specialklassen, der laver comedy i radio, tv og på scener rundt omkring”, siger han til SønderborgNYT. Men selvom han ikke har spillet revy, så kender han alligevel til branchen – han har leveret tekster til flere af landets revyer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her på holdet i Sønderborg er der en fantastisk ånd og jeg er rigtig glad for, at min første optræden på revyscenen bliver her. Jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal blive sjovt. Både for os og for publikum”.

Lisbeth Kjærulff er en af de rutinerede, når det gælder revy. Tilbage i 2011 debuterede hun i Rottefælden i Svendborg og siden har hun været med en enkelt gang i Kerteminde, to gange i Nykøbing Falster og tre gange i Ganløse. Nu kan hun også skrive Sønderborg Sommer Revy Show på sit cv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har kendt Jeanne Boel i mange år og har altid haft lyst til at spille sammen med hende”, siger Lisbeth Kjærulff.

Hun fortæller videre, at hun og Jeanne Boel har en virkelig god kemi.

“Og det er altså vigtigt, når vi kun er to kvinder på holdet – og så er det jo også sådan, at tingene får en anden farve, når revychefen er kvinde”.

“Men det er vigtigt, at det er revy – og også show”, siger Lisbeth Kjærulff, som glæder sig til 4. juni, hvor der er premiere.

Billetterne finder du på revyens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...