Nu er Sønderborg Vinen 2021 sat til salg

28. november 2020 Erhverv

I dag, lørdag, er Sønderborg Vinen 2021 kommet i handlen hos blandt andre Wohlenberg i Perlegade – og flasken er udstyret med en etiket, som er skabt af Jeppe Nedergaard.

“Hans grafiske etiket tager afsæt i sidste års etiket, men har fået andre farver. Den viser, at genforeningen strækker sig over to år fremfor kun et enkelt”, siger Jacob Moos fra Wohlenberg. Den handler også om håbet om, at tiderne skifter, Coronaen forsvinder – og alt igen bliver muligt.

Igen en frugtig vin

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man har investeret 95 kroner, så kan man tage Sønderborg Vinen 2021 med hjem og nyde smagen fra druer, der er dyrket i Languedoc i Sydfrankrig – tæt ved den spanske grænse.

“Det er en frugtig rødvin, som passer fortrinligt til juleanden – og til sommer er den glimrende til store bøffer fra grillen”, siger Jacob Moos til SønderborgNYT.

En del af indtægten fra salget af Sønderborg Vinen går til Ringriderfesten.

“Ringriderfesten får et beløb fra hver solgt flaske og i de senere år er det blevet til omkring 40.000 kroner”, siger Jacob Moos.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tradition for, at alle og enhver kan deltage i afsløringen af Sønderborg Vinen – og få lov til at smage.

“I år var det et lukket arrangement, men i Wohlenberg byder vi på en smagsprøve frem til og med lørdag den 5. december”, siger Jacob Moos.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...