Nu er Strikkefestivalen i gang

Byen er pyntet med strik. Privat foto
Byen er pyntet med strik. Privat foto
15. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Champagneproppen er skudt afsted og konfettirøret har garnstrimler i alle regnbuens farver ud over Sønderborg. For nu er anden udgave af Sønderborg Strikkefestival i gang – og her får du foreningsformand Aase Henriksens åbningstale:

Vi har i Garn uden Grænser glædet os helt vildt til at følge op på sidste års strikkefestival, som blev taget overvældende godt imod. Det er altid spændende med ’den svære toer’ – kan vi følge op på succesen? Det tror og håber vi på. Vi har tegnet rammerne, planlagt og arrangeret – og håber så bare på, at alt forløber godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Strikkefestivalen omfatter aktiviteter i MultiKulturhuset, Kasernen, på Ankerpladsen, i Frivillighedens Hus og i Sønderborghus. Der er workshops, der udstilles og sælges alt muligt i relation til garn og strik, og så strikkes der naturligvis rundt omkring.

Vejret tegner ikke helt så varmt som sidste år – heldigvis, vil nogle sige. Men vi håber stadig, at der vil være tørvejr, som levner plads til at sidde ude med sit strikketøj. Og plads til en gåtur i byen, hvor man kan glæde sig over al den strik, som byen er pyntet med i anledning af festivalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En strikkefestival kommer ikke uden opbakning. Garn uden Grænser er taknemmelige over den økonomiske opbakning fra Sønderborg Kommune, BHJ-Fonden, Nordea-Fonden, LINAK og Fabrikant Mads Clausens Fond.

Garn uden Grænser takker desuden alle, der støtter arrangementet ved at købe billet og deltage i arrangementet i øvrigt. Vi er også glade for og stolte over at have opbakning fra næsten 300 medlemmer af Garn uden Grænser.

Nu glæder vi os alle til at nyde godt af det overflødighedshorn af strikkeoplevelser, der venter i dag og i morgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sæt i gang og nyd festivalen.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...