Nu er Swipbox også på vej ud i hele Norge

23. september 2020 Uncategorized
Swipbox breder deres bokse ud i Norge. Pressefoto
Swipbox breder deres bokse ud i Norge. Pressefoto

Posten Norge har besluttet at indføre pakkebokse i hele landet. Afprøvning af den nye teknologi har vist, at nordmændene uden problemer kan hente deres pakker via en app-styret pakkeboks, hvilket er med til at gøre en travl hverdag lidt nemmere

Som en vigtig del af Posten Norges strategi afsatte den førende logistikvirksomhed de første seks måneder af 2020 til at udforske SwipBox’ nye teknologi og sætte sig ind i behovet hos detailhandlere og slutbrugere.

Efter en udbudsrunde faldt valget på løsningen SwipBox Infinity og SwipBox’ smarte pakkebokse vil snart blive gjort tilgængelige for alle nordmænd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er glade for, at mange stærke aktører fra branchen ønskede at deltage i vores udbudsproces. Vi evaluerede mange kreative løsninger af høj kvalitet, men det endte med, at vi valgte SwipBox. Deres løsning var den, der bedst matchede vores krav i forhold til kundekomfort, kvalitet, servicevenlighed og omkostninger. Vi ser frem til et innovativt samarbejde med SwipBox. Sammen vil vi skabe et unikt netværk af app-styrede pakkebokse i hele Norge”, siger Per Öhagen, executive vicepresident, Posten Norge

Artiklen fortsætter under annoncen

Pakkeboksene vil gå under varemærket “Pakkeboks” og betjenes gennem en skræddersyet app på kundens smartphone, der kommunikerer med SwipBox Infinity pakkeboksen via Bluetooth.

Batteridrevne bokse

Pakkeboksene er batteridrevne og meget nemme at installere, da de hverken kræver nogen ekstern strømkilde eller internetforbindelse.
“Vi er meget stolte af, at Posten Norge, der er en af verdens mest innovative postvirksomheder, har valgt SwipBox Infinity-løsningen. Indbyggerne i Oslo er allerede glade for pakkeboksene, så vi ser frem til at rulle denne løsning ud i hele Norge og hjælpe Posten Norge med at levere yderligere service og kundekomfort”, siger Jens Rom, SwipBox-direktør, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

SwipBox Infinity-løsningen er indført i Danmark under brandet Nærboks og nu også i Norge.

Løsningen afprøves i øjeblikket som pilotprojekt i andre lande i Europa.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...