Nu er Tønder en fuldgyldig del af Destination Sønderjylland

22. marts 2021 Erhverv
Foto: Tønder Kommune
Foto: Tønder Kommune

På Destination Sønderjyllands generalforsamling forleden blev Tønder Kommune formelt optaget som medlem af det sønderjyske destinationssamarbejde.

Tidligere havde Tønder Kommune blot observatørstatus i destinationens bestyrelse, men nu har både borgmester Henrik Frandsen og erhvervsrepræsentant Kirsten Moesgaard ændret status til stemmeberettigede bestyrelsesmedlemmer.

“Vi er meget glade for at Tønder er blevet del af det sønderjyske destinationssamarbejde” siger bestyrelsesformand for Destination Sønderjylland Jakob Lei i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi står overfor endnu en vanskelig turistsæson, og vi føler os betydeligt bedre rustet til at løse de forestående udfordringer, når vi har et godt og tæt samarbejde imellem de sønderjyske kommuner. Lige som sidste år, kommer en åbning af grænsen til at have stor indflydelse på, hvordan sæsonen kommer til at se ud og vi er ikke i tvivl om, at der bliver lytter mere til de behov man har i Sønderjylland, når vi står samlet”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...