Nu er Venstre klar til kampen om stolene

7. april 2013 Politik

Venstre i Sønderborg har sat holdet til kommunalvalget, og med 24 kandidater på listen sætter partiet nu for alvor gang i kommunalvalgkampen.

– Vi stiller med et stærkt hold, der har mange profiler med forskellige styrker. Frem til valget vil vi vise borgerne, at Venstre er klar til at tage ansvar for at løse kommunens udfordringer, siger partiets borgmesterkandidat Peter Hansen.

Peter Hansen har planer for Sønderborg.
Artiklen fortsætter under annoncen

Knap 200 mennesker var forleden mødt op til afstemningen om kandidaternes placering på valglisten og debat om partiets kurs frem mod kommunalvalget den 19. november.
Borgmesterkandidat Peter Hansen har prioriteterne klar:

– Vi skal have styr på kommunens økonomi så der altid vil være råd til velfærden, vi skal udvikle nogle endnu bedre folkeskoler og vi skal skabe bedre vilkår for erhvervslivet så der bliver skabt nye arbejdspladser, siger han og fortsætter:.

– Kasernelukningen er et symbol på den situation vi står i. Der er ikke nogen som kommer og hjælper os i Sønderborg – vi må selv løse vores udfordringer for at skabe vækst og beskæftigelse. Den opgave er Venstre klar til at tage ansvar for at løse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kandidaterne

Venstres liste til byrådsvalget ser sådan ud:
1. Peter Hansen (valgt som spidskandidat i 2012) 2. Claus Klaris 3. Tage Petersen 4. Daniel Staugaard 5. Peter Jørgensen 6. Tom Holden Jensen 7. Erling Lundsgaard 8. Inger Plauborg 9. Jesper Rosanes 10. Jens Peter Thomsen 11. Anne Loff Østergaard 12. Marianne Dalmar Johannsen
13. Karsten Schøn 14. Petter Astrup 15. Christian Jürgensen 16. Michael Zanchetta Haugaard 17. Jette Merete Philippsen 18. Hans A. Pedersen 19. Jeppe Lorenzen 20. Andreas Olesen 21. Lars Romsøe Grandt 22. Carsten Sahl Andersen 23. Sten Holm 24. Rima AbouZayd

Artiklen fortsætter under annoncen

Opstillingsmødet bemyndigede derudover Venstres Kommuneforening til at godkende kandidater til de resterende pladser på listen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...