Nu får Sønderborg igen Nyhavns-stemning ved havnen

4. juli 2022 Samfund

Sønder Havnegade får fra i dag, mandag, og frem til den 1. september status som gågade, hvilket betyder, at der ikke kan køres i bil, motorcykel, knallert eller cykel på strækningen.

Det sker efter, at gaden var lukket som et forsøg sidste sommer. Efter en evaluering har Byrådet besluttet, at Sønder Havnegade skal lukkes permanent for kørende trafik i juli og august.

Det skriver Sønderborg Kommune.

Gaden lukkes ved hjælp af den spærringsbom, som også anvendes, når der spærres på grund af højvande. Spærringen stilles op mandag morgenen og fjernes igen torsdag den 1. september om morgenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der sættes desuden skilte op med omkørsel til kørende, der skal fra området omkring Kong Christian Xs Bro til området omkring Sønderborg Slot samt retur.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...