Nu har Anne Vogt haft Gråsten Fodpleje i et år

29. januar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Anne Vogt, som ejer Gråsten Fodpleje kan glæde sig over, at den 8. februar har Gråsten Fodpleje 1 års fødselsdag – og derfor får alle kunder, der kommer til en behandling i februar måned en lille gave med hjem.

Klinikken ligger på Vibevej 22 i Gråsten og har åben på alle hverdage og efter aftale kører Anne Vogt på hjemmebesøg hos dem, som ikke har mulighed for at komme til klinikken.

Anne Vogt er uddannet lægeeksamineret fodplejer og medlem hos Sammenslutningen af danske fodplejere, hun holder sig hele tiden opdateret og der udføres kontrol af hygiejne.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Fodpleje er for alle både kvinder og mænd i alle aldre, det varmer meget at mærke den store opbakning jeg har oplevet siden jeg åbnede klinikken” fortæller Anne Vogt til SønderborgNYT.

På graastenfodpleje.dk er der et overblik over behandlingerne.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...